imatrabistro

Palvelut

Apteekissamme on osaava ja palvelualtis henkilökunta. Olemme paikalla juuri asiakkaitamme varten ja valmiita antamaan neuvontaa kaikista terveyteen ja sairauden hoitoon liittyvistä asioista. Erikoisfarmaseuttimme ovat perehtyneet syvemmin esim. astman hoitoon, diabetekseen tai sydän- ja verenkiertosairauksiin ja asiakkailla on halutessaan mahdollisuus saada heiltä viimeaikaista ja päivitettyä tietoa näistä sairauksista ja niiden hoidosta. Kosmetiikkaneuvojamme opastaa asiakkaita ihonhoitotuotteiden ja kosmetiikan valinnassa.
 

Apteekistamme on lisäksi saatavana seuraavat palvelut:

 

Koneellinen annosjakelu

Tarjoamme koneellista annosjakelua asiakkaillemme 2 viikon jaksoissa. Koneelliseen annosjakeluun soveltuvat asiakkaat, joilla on useita säännöllisessä käytössä olevia lääkkeitä, jotka voidaan jaella annospusseihin. Annosjakelu vähentää asiakkaiden lääkehävikkiä lääkitysmuutosten yhteydessä, kun ei tarvitse ostaa kokonaisia pakkauksia. Palvelu maksaa 5€/viikko ja siitä on mahdollista saada kelakorvausta tietyin perustein. Kysy henkilökunnaltamme lisätietoja.

 

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kuljetamme valmiiksi maksetut lääkkeet tai tiliasiakkaidemme lääkkeet tarvittaessa kotiin Lahden ja Hollolan alueella. Palvelu on maksullinen, kysy lisää henkilökunnaltamme.